Wat kan ik voor u betekenen?

Freelance.
U kunt mij inzetten voor zeer diverse werkzaamheden: bij het opzetten, coördineren of uitvoeren van marketingcommunicatie projecten of werkzaamheden, waarbij (tijdelijk) extra hulp en expertise nodig is. Of bij tijdelijke afwezigheid van een werknemer.
Het kan ook zo zijn dat u geen aparte afdeling voor marketingcommunicatie heeft, maar wel de behoefte om marketingcommunicatie activiteiten te professionaliseren. De marketingcommunicatie activiteiten worden bij kleinere bedrijven vaak door medewerkers ‘erbij gedaan’. Deze medewerkers zijn hier vaak niet voor opgeleid en zij hebben het al druk genoeg met hun eigen werkzaamheden. Of de marketingcommunicatie activiteiten worden uitgevoerd door verschillende afdelingen, waardoor structuur, continuïteit en vaak effectiviteit ontbreken. U heeft echter niet de behoefte of de middelen om marketingcommunicatie specialisten in vaste dienst te nemen of deze via bemiddelingsbureaus tegen relatief hoge kosten tijdelijk in te huren. Dan ben ik voor u de oplossing! Ik fungeer als spin in het web en zorgt dat alle losse eindjes bij elkaar komen.
Ik kan zowel (enkele dagen) bij u op kantoor werken als vanuit huis.

Contractbasis
Op dit moment ben ik ook beschikbaar voor (parttime) functies op contractbasis. Dit betekent dat ik bij u in dienst treed.

Uitgebreid netwerk
Nulzeventig beschikt desgewenst over een uitgebreid netwerk van kwalitatieve, betrouwbare en scherp geprijsde leveranciers.

Voorbeelden van mijn werkzaamheden:

  • Adviseren over marketingcommunicatiestrategie (zowel online als offline)
  • Opstellen en implementeren marketingcommunicatieplan (zowel online als offline)
  • Ontwikkelen en implementeren marketingcommunicatiemiddelen (zowel online als offline)
  • Het coördineren en uitvoeren van marketingcommunicatie-activiteiten (zowel online als offline)
  • Teksten schrijven
  • Organiseren en/of coördineren van (internationale) evenementen
  • Inwerken / coachen medewerkers